Over Crossing Rivers

De riviercruise staat in Nederland vooral bekend als : “Het reisje langs de Rijn”.
Zonde,  want het is zoveel meer dan dat! Dat wil ik je graag laten zien!

Mijn naam is Ilse Maassen en ik ben al jaren werkzaam in de reisbranche. Ik werk als persoonlijk reisadviseur en daarnaast ben ik Crossing Rivers gestart.

Tijdens mijn eerste kennismaking met een riviercruise was ik meteen verkocht, wat een ontzettend leuke manier van reizen! Het comfort van het schip, de mooie hutten, hoogstaande service en de culinaire maaltijden zorgen ervoor dat het je aan niks ontbreekt aan boord.

Vanuit mijn enthousiasme over de riviercruise ben ik Crossing Rivers gestart.
“Crossing Rivers zorgt voor: mooie schepen , eigen Nederlandstalige reisleiding,  actieve excursies en een bruisend avondprogramma.
Ik bied ook riviercruises aan compleet naar wens samengesteld voor een (bedrijfs)gezelschap. Tijdens de cruise wordt er veel ‘s nachts gevaren, dus overdag is er alle tijd om een stad te bezoeken, te relaxen of om deel te nemen aan een van de verrassende activiteiten.

Ik ben erg enthousiast en laat je graag zien hoe verrassend leuk een riviercruise is.