Over Crossing Rivers

De riviercruise staat in Nederland vooral bekend als : “Het reisje langs de Rijn”.
Zonde,  want het is zoveel meer dan dat! Dat wil ik je graag laten zien!

Mijn naam is Ilse Maassen en ik ben al jaren werkzaam in de reisbranche. Ik werk als persoonlijk reisadviseur en daarnaast ben ik Crossing Rivers gestart.

Tijdens mijn eerste kennismaking met een riviercruise was ik meteen verkocht, wat een ontzettend leuke manier van reizen! Het comfort van het schip, de mooie hutten, hoogstaande service en de culinaire maaltijden zorgen ervoor dat het je aan niks ontbreekt aan boord.

Vanuit mijn enthousiasme over de riviercruise ben ik Crossing Rivers gestart. Daarmee richt ik mij vooral op een jonger publiek en op groepen.

Ik bied met Crossing Rivers, vernieuwende cruises aan naar de mooiste locaties aan de rivieren.

Wat de riviercruises van Crossing Rivers echt anders maakt? “Crossing Rivers zorgt voor: Luxe en eigentijdse schepen , eigen Nederlandstalige reisleiding,  actieve excursies en een bruisend avondprogramma. Ik bied ook riviercruises aan compleet naar wens samengesteld voor een (bedrijfs)gezelschap. Tijdens de cruise wordt er veel ‘s nachts gevaren, dus overdag is er alle tijd om een stad te bezoeken, te relaxen of om deel te nemen aan een van de verrassende activiteiten.

Uniek is de samenwerking die ik heb met andere enthousiaste ondernemers, samen zorgen we ervoor dat de reizen van Crossing Rivers tot in de puntjes verzorgd zijn. Erg fijn ook, dat ik daardoor een eigen reisleider aan boord kan aanbieden; Susan Huijbrechts, een reisleider van statuur!

Ik ben erg enthousiast en laat je graag zien hoe verrassend leuk een riviercruise is.